Ingemars på Kynnbrua


Endelig fest på Kynnbrua igjen

Nabo’n inviterer til fest på Kynnbrua med selveste Ingemars! De kaller seg jo «Spellmenn østpå skogen» så selvsagt må de være med når vi prøver å blåse liv i Kynnafestene igjen. Dette er dansemusikk med skikkelig trøkk, så hold av denne datoen! Det blir salg av mat og drikke.

18års aldersgrense

Forhåndsalg av billetter for 250,- - Nabo'n i Våler - Esso Våler - YX Braskereidfoss - Circle K Flisa - Circle K Elverum (Ta gjerne med rett sum i kontant) Hvis du ikke klarer å vente kan du bestille billetten din her allerede nå:https://nabon.hoopla.no/sales/ingemarskynna Eller du kan kjøpe billett i inngangen for 300,- Det blir satt opp buss som går: Braskereidfoss - Vestsida - Våler sentrum - Ranum - Tøråsen - Kynna tur/retur for kun kr 150,- Reserver plass ved å ringe Nabo'n på 400 800 15. Vi sees på Kynna 10. juni! Adressen til Kynnbrua er Gravbergsvegen 1755, 2412 Sørskogbygda

#Ingemars #Kynnbrua #Kynna #Legendariske #Festplass #nabon

332 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle