Fæst i kommunelokalet!


Bli med på en skikkelig fest i Våler kommunelokale lørdag 24. februar! Ole Ivars går på scenen ca 21.45 mens det er Tore Halvorsen og Odd Arne Sørensen som holder festen gående fra ca 24.00 til 02.00! Her blir det topp stemning, velkjente låter og mulighet for en svingom på lokalet! Billetter for hele kvelden kan kjøpes på kulturkontoret for 300,- eller bestilles på nett. Ev. restbilletter selges i døra. Inngang etter midnatt: 150,- Pub med alle rettigheter Salg av snacks og pølser Dørene åpner 20:00 og det er 18års aldersgrense

------------------------------------------------------------------

Det er veldig gøy å kunne invitere til Ole Ivars i Kommunelokalet på dagen 50 år siden sist 24.2.1968. I høst har det vært mye restaureringsarbeider i Kommunelokalet og der fant vaktmesteren "en skrift på veggen" hvor det står dato og Ole Ivars. Ordfører Lise B. Svenkerud ble oppmerksom på dette og fikk ideen med å invitere dem - på dagen 50 år etter. Gutta var kjempepositive og svaret ble et rungende ja! Billetter kr. 300,- per stk. Billetter kjøpes på nettet eller på kulturkontoret I Våler kontant eller med VIPPS. Maks 4 per. person + evt. større bestillinger fra firmaer. Håper Vålers befolkning vil være med på festen. . Det blir også PUB. 18 års aldergrense Lokalene åpner kl. 20.00. Ole Ivars spiller i totalt 90 minutter. Når Ole Ivars går av scenen overtar Tore Halvorsen fra Ole Ivars og Odd Arne Sørensen, de spiller videre utover kvelden/natten. Pub hele kvelden.

#OleIvars #OddArneSøresen #ToreHalvorsen #Kommunelokalet #VåleriSolør

141 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle